ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΝΩΣΗΣ

Σύμφωνα με το άρθρο 9 και το άρθρο 15 του καταστατικού της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Καλαμάτας, η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017.
Για τη διαφάνεια, την επιτυχία και τη μαζική συμμετοχή των μελών στις αρχαιρεσίες της Ένωσης Γονέων Καλαμάτας, όσοι Σύλλογοι Γονέων δεν έχουν καταθέσει τα πρακτικά των αρχαιρεσιών τους, όπως ορίζει η νομοθεσία και το καταστατικό της Ένωσης, έχουν τη δυνατότητα να τα καταθέσουν μέχρι και την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017 και ώρα 3.00μ.μ. στο γραμματέα της Ένωσης κ. Αθανάσιο Αθανασόπουλο, κατόπιν επικοινωνίας στο τηλ. 6978853080. Αυτό είναι απαραίτητο για να ανακοινωθούν οι εκπρόσωποι των συλλόγων οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν υποψηφιότητα και να ψηφίσουν. Κατάθεση πρακτικών μετά την ορισμένη ημερομηνία και ώρα δε θα γίνεται δεκτή διότι θα έχει ολοκληρωθεί το πρακτικό ορισμού εκπροσώπων.

Το καταστατικό και τα απαραίτητα έντυπα, πού πρέπει να συμπληρώσουν οι σύλλογοι είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Ένωσης και σε ηλεκτρονική μορφή, στη διεύθυνση http://enosigoneonkalamatas.blogspot.gr/p/blog-page_6.html. Τα έντυπα αυτά είναι η Βεβαίωση δύναμης σχολείου-σύνθεση ΔΣ-εκπρόσωποι στην ένωση, με τα συνημμένα: 1)Αντίγραφο πρακτικού εφορευτικής επιτροπής εκλογών, 2)Αντίγραφο ονομαστικής κατάστασης με υπογραφές γονέων που ψήφισαν (εκλογικός κατάλογος) και 3)Αντίγραφο ονομαστικής κατάστασης μαθητών που εκπροσωπούνται. Υπενθυμίζουμε, πως πρέπει να αναφέρονται οι εκπρόσωποι του συλλόγου στην Ένωση, καθώς και οι αναπληρωματικοί τους, με στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνο και email). Τα έντυπα αυτά μπορούν να αποσταλούν και ηλεκτρονικά, αλλά είναι απαραίτητη η έντυπη κατάθεσή τους με τις απαιτούμενες σφραγίδες και υπογραφές. Τα έντυπα αυτά πρέπει να συνοδεύονται και με το καταστατικό του συλλόγου
Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορούν οι σύλλογοι να απευθύνονται στα μέλη του Δ.Σ. στα τηλέφωνα επικοινωνίας που είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Ένωσης ή στο email της Ένωσης (enosisk@gmail.com).
Εφόσον γίνει η κατάθεση των εντύπων και συνταχθεί η κατάσταση των μελών με τους εκπροσώπους τους, θα ενημερωθούν τα μέλη, τουλάχιστον 8 ημέρες νωρίτερα, για την ημέρα, την ώρα και τον τόπο διεξαγωγής της εκλογοαπολογιστικής γενικής συνέλευσης. Υπενθυμίζουμε πως όλοι οι εκπρόσωποι των συλλόγων έχουν δικαίωμα να είναι υποψήφιοι στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Δ.Σ. της Ένωσης και οι υποψηφιότητες θα πρέπει να κατατεθούν εγγράφως, τουλάχιστον 3 ημέρες πριν τις αρχαιρεσίες.
Για το ΔΣ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΠΑΝ ΚΟΥΦΑΛΑΚΟΣ ΘΑΝ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
τηλ. 6972006221     τηλ 6978853080
email koyfalakos@gmaiI.com email  tpe@na-messinias.gr

Σχόλια