ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ




ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016, ώρα 6.00μ.μ.
Αμφιθέατρο «Α. Κουμουνδούρος»

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων του Δήμου Καλαμάτας προσκαλεί τα μέλη της αλλά και όλους τους γονείς που επιθυμούν να συμμετέχουν, σε γενική συνέλευση, την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 6.00μμ στο αμφιθέατρο «Α. Κουμουνδούρος»

Τα θέματα της συνέλευσης είναι:
α) Ενημέρωση από τους προσκεκλημένους εκπροσώπους της Α΄ ΕΛΜΕ και του Συλλόγου Διδασκόντων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για την κατάσταση των σχολείων του Δήμου Καλαμάτας μετά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς (ελλείψεις, προβλήματα, κατάργηση ειδικοτήτων, έλλειψη διδασκόντων κτλ)
β) Ενημέρωση των συλλόγων γονέων για τη διαδικασία εκλογών σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Οι εκλογές των συλλόγων γονέων πρέπει να προηγηθούν της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Γονέων που πρέπει να γίνει μέχρι το Μάρτιο του 2017

Κατόπιν της ενημέρωσης και συζήτησης των παραπάνω θεμάτων θα είναι δυνατόν να συζητηθεί και όποιο άλλο θέμα προταθεί από τα μέλη της συνέλευσης.

Σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητη η διαδικασία ψηφοφορίας υπενθυμίζουμε πως δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι των σχολείων.

Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος
Ο Γενικός Γραμματέας
Παναγιώτης Κουφαλάκος
Αθανάσιος Αθανασόπουλος


Σχόλια